Uvjeti korištenja

Opće odredbe

Pristupanjem internet stranicama u vlasništvu isporučitelja prihvaćate pravila te uvjete korištenja stranica.
Pristupanjem internet stranicama obavezni ste na njima pročitati i poštivati pravila, uvjete korištenja.
Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika internet stranica i trećih u pogledu sadržaja koji se objavljuju (izjava, istinitosti podataka, ponuda, predmeta, cijena, oglasa, poruka, tekstova, linkova, fotografija, video snimki i drugih materijala) isključiva su odgovornost osobe od koje je sadržaj potekao ili je dostavljen te se rješavaju isključivo između njih bez mješanja isporučitelja usluge.
Isporučitelj ne odgovara za bilo kakvu povredu ili štetu nastale kao posljedica odnosa iz Predhodnog stavka
Strogo je zabranjeno:
- naručivanje i objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, uvredljivi, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama
- vezanje objavljenog sadržaja linkom s bilo kakovim sadržajima konkurentskih tvrtki
- umnožavati objavljeni sadržaj te ga ne ovlašteno koristiti i distribuirati (podložno zakonskoj zaštiti autorskih i drugih srodnih prava)

MAGIC ADRIA d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju  točnosti i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija.

MAGIC ADRIA d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. MAGIC ADRIA d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina nadalje, zadržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratit direktno u agenciju gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi.

Informacije dostupne na web stranicama MAGIC ADRIA d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i MAGIC ADRIA d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.