Zaštita osobnih podataka - Izjava o povjerljivosti

Molimo vrlo pažljivo pročitajte izjavu o povjerljivosti.

Službenom web stranicom www.magicadria.hr  upravlja Trgovačko Društvo MAGIC ADRIA d.o.o. za usluge, sa sjedištem u Kastvu na adresi: Prolaz Ante Dukića 2, registrirano je u Trgovačkom sudu Rijeka pod MB: 4813006, OIB: 82799010724

Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.
MAGIC ADRIA d.o.o. prikuplja podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo. Obvezujemo se zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih korisnika u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (EC 2016/679) – GDPR te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju njihovog posla te partnerima koji nam pružaju poslovnu podršku (izvršitelji obrade).

Svi zaposlenici Društva MAGIC ADRIA d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite povjerljivosti.

MAGIC ADRIA d.o.o., prije zaprimanja podataka,informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime briše iz naših baza podataka (pravo na zaborav).

Vaše osobne podatke nećemo, ni kod kojim uvjetima, bez vaše izravne suglasnosti, prenijeti, prodati ili ustupiti trećim stranama, osim u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način i pod uvjetima utvrđenim posebnim zakonima.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, eventualne pritužbe, zahtjeve za brisanje, ažuriranje i ispravak osobnih podataka molimo uputiti na kontakt broj: 0922696172 ili mail adresu: [email protected]